Wat wil ík delen met Almere?

De nieuwe bibliotheek biedt veel meer dan alleen het uitlenen van boeken; delen is het nieuwe lenen! U kunt hier beleven, werken, leren en opgroeien. Met deze vier thema’s willen we ‘de nieuwe bibliotheek’ dan ook meer lading en betekenis geven. De afgelopen maanden gaven we het podium aan vier bekende Almeerders. Maar nu zijn onze leden aan het woord! Wat is hun passie, wat willen zíj delen? Het komende jaar deelt iedere maand een van onze leden zijn of haar passie.

Op donderdag 18 juni om 19.30 uur is Jet van Vuuren onze gast. Juni is de Maand van het Spannende Boek. Geen beter moment voor een thriller-schrijfster om haar passie voor spanning en schrijven te delen: "Zodra de personages er zijn, volgt hun verhaal vanzelf".

Tijdens de avond verloot Jet een aantal van haar, gesigneerde, boeken onder de aanwezigen. Wilt u kans maken op een van haar boeken? Geef u dan op via jetvanvuuren@gmail.com of lever een briefje in met uw gegevens in de inleverbox die te vinden is bij de door Jet ingerichte expositie in bibliotheek Stad. Voorwaarde voor deelname: aanwezig zijn bij de avond!

Op donderdag 9 april was in bibliotheek Stad de vloer voor Odette Breijinck. Zij deelde haar passie voor kunst en architectuur, wat heel goed past binnen het thema dat de bibliotheek deze maand onder de aandacht brengt: architectuur. Odette deelt haar passie á la de DWDD-collegetour: een presentatie op scherm met foto’s en films van lievelingsgebouwen en kunstenaars. Ze vertelt daarbij haar eigen verhaal: hoe kijkt zij tegen deze gebouwen en mensen aan, hóe kijkt ze? Ze geeft daarbij ook nog wat tips voor tentoonstellingsbezoek. Haar motto: "Architectuur en kunst - alles begint met goed kijken."

Wat wilt ú delen?
Heeft u ook een passie die u wilt delen? Houd onze website in de gaten, like ons op Facebook of volg ons op Twitter. Wie weet deelt u binnenkort ook úw passie in de nieuwe bibliotheek met Almere.