Werken bij...de nieuwe bibliotheek

De bibliotheek als warenhuis, compleet met displaymeubelen, sfeervolle inrichting én de collectie opgesteld zoals klanten het graag zien; frontaal gepresenteerd. In de bibliotheekwereld staan we met dit dienstverleningsconcept behoorlijk in de aandacht, en dat is niet voor niets.

Verleiden
De traditionele bibliotheek heeft plaatsgemaakt voor een bijzondere inrichting waarin de collectie volgens de interessegebieden van klanten bij elkaar geplaatst is. De sfeer, presentatie en inhoud van de ‘winkel’ verleidt de klant om meer en andere boeken mee te nemen. Speciaal op de doelgroep afgestemde activiteiten zorgen voor een frequenter bezoek aan de bibliotheek.

Spraakmakend
In de afgelopen jaren is het dienstverleningsconcept volop getest en ook onderzocht in de drie bibliotheken in Buiten, Haven en Stad. Al deze inspanningen zijn doorgevoerd in de nieuwe centrale bibliotheek in Stad die op 27 maart 2010 haar deuren opende. In deze bibliotheek komt alles samen: de spraakmakende architectonische vormgeving, de spannende inrichting en de verrassende nieuwe huisstijl. Grote namen uit de bouw- en designwereld hebben meegewerkt aan de realisatie van deze ‘huiskamer van de stad’ . Een gebouw dat je graag bezoekt, the place to be. Waar de nieuwste technieken worden toegepast en dat in het centrum van het nieuwe stadshart ligt.

Werken bij
Naast de nieuwe bibliotheek in Stad zijn er nog twee bibliotheken in Haven en Buiten te vinden De organisatie kent verschillende functies waarvoor mensen met verschillende capaciteiten gevraagd worden. Naast klantgerichtheid vinden we zaken als communicatief, resultaatgericht, initiatiefrijk en kennis van de markt heel belangrijk. Professionaliteit en ambitie zijn vanzelfsprekend. Bent u niet bang voor veranderingen en is nieuwsgierigheid naar klanten en hun gedragingen en wensen een tweede natuur, dan is werken bij de nieuwe bibliotheek iets voor u.

Contactgegevens
de nieuwe bibliotheek
Afdeling Human Resources
036-548 22 61 / 62; e-mail: klik hier.