PressDisplay en PressReader

Toegang tot meer dan 4.300 kranten en tijdschriften in 60 talen geleverd via de bibliotheek? Dat kan nu, met uw bibliotheekpas! Het werkt heel eenvoudig. Surf thuis met uw eigen laptop of computer naar library.pressdisplay.com en log in met uw pasnummer van de nieuwe bibliotheek (vul dit nummer in in het veld met de naam 'barcode'). U kunt nu kranten lezen zoals de Wall Street Journal, The Daily Telegraph, de International Herald Tribune, Le Figaro, El Mundo, Handelsblatt en ook de Telegraaf. Verken de rijkdom aan buitenlandse en Nederlandse kranten, hobby- en lifestylemagazines vooral zelf!

Ook in de bibliotheek kunt u PressDisplay raadplegen, al heeft het dan een andere naam: PressReader. Daar is ook een app aan verbonden. De inhoud is precies hetzelfde als die van PressDisplay. Maak in de bibliotheek op de Pressreader website een gratis account aan en geniet vervolgens overal van de Pressreader app op uw tablet of smartphone.
Met één keer per week inloggen in de bibliotheek zelf heeft u altijd en overal toegang tot Pressreader!

Pressreader appMet de Pressreader app overal toegang tot Pressreader!

Pressreader is de mobiele app van PressDisplay. Met een eigen account en één keer per week inloggen in de bibliotheek, heeft u mobiel altijd en overal toegang tot Pressreader. Installeer de app en maak kennis met de vele mogelijkheden!

Pressreader is gratis te downloaden bij Google Play en in de Windows- en Apple Appstore.