Spanning & Avontuur, Fantasie of Waar gebeurd? Kippenvel of vlinders in je buik?

Lezen, luisteren, kijken of zelf schrijven? Een verhaal kun je op verschillende manieren beleven. Zit je in groep 6, 7 of 8 en verdwijn je graag in een goed verhaal? Wil je jouw favoriete verhalen delen in ‘Boekenbabbels’ of schrijven voor de eigen blog van de verhalenclub? Dan is de nieuwe verhalenclub echt iets voor jou! Elke tweede zondag van de maand van 15.00 – 16.00 uur in bibliotheek Stad

denieuweverhalenclub
Iedere maand neemt verhalenverteller Rudolf Roos je mee in spannende, fantastische, ontroerende en mooie verhalen. En bij een echte club horen natuurlijk ook een lekker drankje, clubnieuws, een eigen blog en nog meer bijzondere verrassingen.

Welke schrijvers en onderwerpen?
Elke clubbijeenkomst gaat over één onderwerp of schrijver. De eerste verhalenclub van dit seizoen is op zondag 11 september en gaat over Ontdekkingsreizigers & Piraten. In oktober is het Kinderboekenweek en is het thema natuurlijk Opa’s en Oma’s. Later dit jaar vertelt Rudolf verhalen van Bies van Ede en over boeken waarin computers & games de hoofdrol spelen. Andere onderwerpen en schrijvers die nog aan bod komen zijn: Schrijvers van de Ronde Tafel; een groep schrijvers die historische verhalen schrijft, Edward van de Vendel en stripboeken en Geronimo Stilton. Tot slot: voor iedereen die een beetje romantisch is aangelegd is het thema van april ‘Help, ben ik verliefd?’ Eén ding staat vast: met de verhalen die Rudolf vertelt, krijg je alleen maar zin in méér verhalen en kun je niet wachten om thuis verder te lezen.

Waar en wanneer?
De verhalenclub is in bibliotheek Stad in het lokaal op de vierde etage. Het begint altijd om drie uur en het duurt ongeveer een uur. Het lokaal is al open om kwart voor drie zodat je rustig tijd hebt om een plekje uit te zoeken en alvast een lekker drankje te kiezen.

In 2017: op zondag 12 februari, 12 maart, 9 april en 11 mei.

Hoe werkt het?
Je kunt net zo vaak meedoen met de nieuwe verhalenclub als je zelf wilt en daarbij is het natuurlijk veel gezelliger als je samen met je vrienden of vriendinnen komt. Wil je van tevoren weten over welk onderwerp of schrijver het gaat? Kijk dan in de agenda op de website. De toegang is € 2,50 per keer. De kaartjes zijn te koop  bij de balie van de klantenservice of via onze website www.denieuwebibliotheek.nl/agenda.