Muziek, zo hoor je nog eens wat!

De actie om gratis cd's en muziekdvd's van Muziekweb aan te vragen loopt ten einde. Vanaf 1 augustus is dit gratis aanvragen niet meer mogelijk.

Bibliotheek Almere heeft al jaren muziek in de collectie, zowel cd’s als muziekdvd’s. Is de cd die u zoekt niet in een bibliotheek in Flevoland aanwezig? Muziekweb biedt uitkomst. Zij bezit meer dan 300.000 cd’s en 10.000 muziek dvd’s die via onze eigen catalogus aangevraagd kunnen worden. U betaalt nu geen aanvraagkosten (vanaf 1 augustus weer € 5,00 per aanvraag). Als u een uitbreiding heeft op uw bibliotheekabonnement, betaalt u ook geen leengeld.

Natuurlijk is tijdens deze periode ook het aanvragen van cd's en muziekdvd's uit de eigen bibliotheek of  de Flevomeerbibliotheek (Lelystad, Emmeloord, Dronten, Zeewolde, Urk) gratis.

Ziet u in onze catalogus een cd met daarbij het  muziekwebicoon? Klik dan op de zoek&boek aanvragen knop en vraag de cd of muziekdvd aan. De cd of muziekdvd wordt naar de vestiging van uw keuze gestuurd. 

Over muziekweb

Bij Muziekweb  zijn vrijwel alle muziekstijlen te leen. Van klassiek tot populair. Er is jazz, hiphop, cabaret, kinderliedjes en nog veel meer.  Behalve het uitlenen van muziek geeft Muziekweb tips over uw muziekkeuze. Informatie over de gekozen muziekgroep, muziekstijlen, tips (Luisteraars die hier naar luisteren, luisteren ook naar……), muziekselecties, een muziekwebwijzer etc. Beslist de moeite waard om deze website te bezoeken!

 

 www.muziekweb.nl

 

 icoon muziekweb

 Het muziekweb icoon in de catalogus.

 

 zoek&boek aanvragen knop

 De zoek&boek aanvragenknop